dimarts, 5 de maig del 2020

DIMECRES, 6 DE MAIG

BON DIA!

Tots sabeu, que ja fa uns mesos, el nostre company Oliver va haver d'anar a Suècia per una operació quirúrgica i que a causa de l'estat d'alarma no ha pogut tornar a Pollença. Encara que ell allà va a l'escola, no ha deixat de tenir contacte amb noltros i diu que ens enyora. Com sabeu, és molt participatiu  i  va voler gravar el seu vídeo fent de BOOKTUBER. Si anau al classroom, podreu veure que ell està molt bé.

Aquest curs també dedicàvem  una sessió setmanal per fer l'activitat d'UN VIATGE PER. Cada un havia de triar un poble de les Balears, cercar informació i fer una presentació oral davant la classe. A partir d'ara, seguirem amb això a través del classroom. Tots aquells alumnes que no ho han fet m'han d'enviar la seva presentació al meu drive i jo la compartiré amb vosaltres.

FEINA PER AVUI

Castellà: Lectura comprensiva: La unión hace la fuerza.(Actividad on line) Llegir dues vegades la lectura i després contestar a les preguntes.(Es d'autocorrecció, no fa falta me l'envieu)

http://www.ceiploreto.es/sugerencias/Comprension_lectora/segundo_ciclo/258/158/index.html

Socials: Avui farem UN VIATGE PER.... N'Adrià me va enviar el seu treball dedicat al poble de Muro.Heu d'entrar al classroom i heu d'obrir la presentació. Heu de triar presentació de diapositives. Després heu d'obrir l'altre document que són les preguntes que heu de contestar segons el que haureu llegit. Un cop contestades, seguiu baixant i heu de clicar envía.

Matemàtiques: JOC MATEMÀTIC. Heu de posar la part que falta al dibuix.

http://www.genmagic.org/habilidades/capcosc2.swf


Anglès: Mirau el blog d'anglès.


SOLUCIONS DIVISIONS