dilluns, 4 de maig del 2020

DIMARTS, 5 DE MAIG

BON DIA! Ahir per ser el primer dia que vàrem fer una tasca dins el classroom va anar bastant bé. Estam començant i no passa res si ens equivocam. Demà farem una altra activitat, però ja en parlarem demà. Avui hi podeu entrar a veure el vídeo d'en Jaume fent de BOOKTUBER.

A principi del confinament vareu fer un còmic en castellà, en el qual un dels protagonistes havia de ser en Covid-19. Aquí en teniu una mostra.

CÒMIC ELISENDA
CÒMIC CARLOS
CÒMIC JÚLIA
CÒMIC NÚRIA CARSI
CÒMIC AINA CERRILLO
CÒMIC MIQUEL

CÒMIC ALBA
CÒMIC TIZIANA






CÒMIC AUBA


FEINA D'AVUI

Castellà: Lee lo que les pasa a Renna y Bulor ( los protagonistas de esta historia) y decide cuál es la mejor opción y escribe tus argumentos para defenderla, es decir qué harías tú y por qué. (Puedes hacerlo en el cuaderno de castellano).







Matemàtiques: Practica les divisions al quadern de matemàtiques i fes la prova:
                        
a) 97845 : 24 =
b) 380764 : 35 =
c) 76432 : 9 =
d) 549817 : 46 =


Socials: Avui seguirem estudiant com i on vivien el homes i dones de la Prehistòria. Obriu l'enllaç i llegiu tot el que diu del Paleolític, Neolític i l'Edat dels Metalls. Després contesta les preguntes que es proposen.  Pots imprimir-les i contestar-les al full o copiar-les i contestar-les al quadern de socials.


https://docs.google.com/a/xtec.cat/viewer?a=v&pid=sites&srcid=eHRlYy5jYXR8c2Vnb24tY2ljbGUtbWl0amF8Z3g6N2JhNDMwOTFlNDE2OGQ4MA