dilluns, 25 de maig del 2020

DIMECRES, 27 DE MAIG

BON DIA! Ahir me vareu enviar uns cal-ligrames fantàstics!! Molt bona feina!👌

NÚRIA Q.



MARTÍ


 
ADRIÀ







AINA MARCH

ALBA

TIZIANA
JAUME

NOUR
BIEL

MIQUEL


LEO

TONI
CARLOS

AUBA


En MIQUEL, ara se dedica a les feines del camp i me va enviar aquesta foto amb uns menets i un vídeo manant el tractor. Bona feina Miquel!!

El mestre de música també me va enviar un video que ha fet na TIZIANA i el vos he penjat al classroom perquè pogueu veure que a banda de ballar també li va molt bé cantar amb un bon ritme.

FEINA D'AVUI

Castellà: Als tallers de llengua ja vareu treballar la descripció de persones i per tant ja coneixeu aquest tipus de text. Fareu una fitxa interactiva (al classroom) on hi ha la descripció d'una persona. L'heu de llegir i després completar les dades que vos demanen. La segona activitat és fer una descripció d'algú del vostre entorn, al quadern de castellà, seguint les pautes que vos han donat a la fitxa.

Català: Fer la fitxa següent sobre el verb: conjugacions i temps.


Plàstica: Ara tots apreneu a llegir i escriure de petits, però en l'Antic Egipte no ho tenien tan fácil, només uns pocs tenien accés a l'aprenentatge de l'escriptura, eren els escribes.

Els escribes escrivien amb signes sagrats, els que anomenen jeroglífics, eren dibuixos cadascun d'ells amb un significat. Per als egipcis, l'escriptura era molt important, com un regal dels déus i l'aprofitaven bé. Volien deixar per escrit totes les coses importants per a altres generacions i per això el faraó i els personatges importants anaven acompanyats sempre d'un escriba.






     NOMS EN JEROGLÍFICS

VOLS VEURE COM S'ESCRIU EL TEU NOM? CLICA  AQUÍ
https://www.egipto.com/museo/alphabet/name.html
Ara a un full escriu el teu nom en jeroglífic i pinta'l.