dimecres, 27 de maig del 2020

DIJOUS, 28 DE MAIG

BON DIA! Ja no vos penjo més vídeos de BOOKTUBERS perquè si no vaig equivocada ja vos he compartit tots els que m'havieu enviat. Hi ha algú que m'he cansat de dir-li que el m'enviàs i no ho ha fet i me sembla una falta de responsabilitat per part seva. Una alumna que el me va enviar me va dir que no volia que el publicàs i per tant he respectat la seva privacitat, però la feina la va fer i molt bé. El que no ho ha fet no te excuses perquè ha tengut molt de temps i simplement no ha volgut fer-ho, com tampoc altres feines d'altres assignatures. Cada un ja sabrà si aquest temps de confinament ha cumplit amb els seus deures i obligacions. 
ENHORABONA A TOTS ELS ALTRES PER LA FEINA FETA!!👏👏

Esper que ahir trobàssiu interessant escriure el vostre nom en jeroglífics com a l'Antic Egipte. Aquí en teniu una mostra.










ELISENDA

BIEL


TIZIANA
             




   
ADRIÀ

FEINES D'AVUI

Valors/ Català: Seguim amb el canvi climàtic i avui veurem l'efecte hivernacle. Fer la fitxa interactiva.












https://es.liveworksheets.com/c?a=s&t=k2dlzhaf12&l=dl&i=ddtuzo&r=dl

Matemàtiques: Fitxa interactiva de divisions (al classroom)

Castellà: Crea una sopa de letras de verbos.Tienes que escribir 12 verbos (4 de cada conjugación).Recuerda que hay tres conjugaciones: verbos terminados en -ar, -er, -ir  en infinitivo. Por ejemplo: jugar, leer, reir….Utiliza regla para hacer los cuadraditos y mide para guardar las proporciones. Después escribe los verbos en vertical y horizontal. Finalmente añade otras letras en los espacios vacíos. Haz que un miembro de tu familia encuentre las palabras que has escrito.