dimecres, 20 de maig del 2020

DIJOUS, 21 DE MAIG

BON DIA! Recordau que avui a les 11h tenim el MEET. Vos posaré l'enllaç al classroom, com l'altre dia. Avui només utilitzareu el xat per demanar la paraula i també podeu aixecar la ma. La darrera vegada, alguns, en varen fer un mal ús, ja que el varen fer servir només per posar xorrades i no dir res interessant. A més, avui tenim mestres convidats i ens hem de comportar. No tingueu por de fer preguntes i demanar  dubtes que tingueu.

La BOOKTUBER d'avui és n'ALICIA que ve acompanyada de na Tina, la superbruixa.













FEINA DEL DIA:
Valors: Mirau el vídeo i contestau al quadern de socials a la pregunta: Què podem fer nosaltres per frenar el canvi climàtic? (els alumnes de religió també ho poden fer)

https://www.ccma.cat/tv3/super3/infok/els-cientifics-responen-a-les-preguntes-dels-nens-sobre-el-canvi-climatic/video/5927968/

Castellà: Fareu un dictat en una fitxa interactiva. Són frases de diferents grafies que ens serviran per repassar normes ortogràfiques.

https://es.liveworksheets.com/c?a=s&t=k2dlzhaf12&l=yc&i=ftsuxo&r=fm

Matemàtiques: Recordau l'escala de longitud i copiau-la al quadern de matemàtiques. Després mirau el video del primer enllaç i llavors feis les activitats del següent.





Vídeo que explica com passar d'una unitat a una altra
https://www.youtube.com/watch?v=BCAtgJgjYyc

Fitxa interactiva per practicar:
https://es.liveworksheets.com/c?a=s&t=k2dlzhaf12&l=hq&i=fduzso&r=eh


Català: Repassarem els temps en present, passat i futur. Me sembla que en castellà havíem fet uns exercicis semblants. Heu d'anar a on diu Pequeño Taller.
http://www.genmagic.net/lengua4/pape2.swf