divendres, 29 de maig del 2020

DILLUNS, 1 DE JUNY

BON DIA! Aquestes darreres setmanes heu fet algunes fitxes interactives al classroom i alguns de vosaltres m'ha manifestat la seva preocupació pel resultats obtinguts. En aquest sentit, vos vull tranquilitzar perquè aquestes notes no són significatives perquè pot ser a alguns vos han ajudat i a altres no.Tal com vos vaig dir, les tasques del tercer trimestre han servit per repassar i mantenir coneixements i les tindré en compte, però valorant els dos primers trimestres. Aquells alumnes que durant tot el període de classes no presencials s'han esforçat per dur les feines al dia i han demostrat interès, aquesta nota final podrá ser més alta. 


FEINA DEL DIA

Castellà:Ortografia: Palabras con X .Leed el cuadro y después haced los ejercicios 8, 9 y 10 en el cuaderno de castellano.







Socials:Avui veurem quines foren les grans descobertes de la Prehistòria.
Obriu l'enllaç i llegiu tota la informació.
 Després podeu fer les activitats.

https://docs.google.com/a/xtec.cat/viewer?a=v&pid=sites&srcid=eHRlYy5jYXR8c2Vnb24tY2ljbGUtbWl0amF8Z3g6NDkwOTA0NTYzMGUyNDk1ZA


Matemàtiques: Del tema 10 del quadernet de matemàtiques ja no farem més pàgines. Començarem el tema 11 i veurem les mesures de  capacitat. Aquí teniu l'escala que, com podeu veure, funciona igual que en les mesures de longitud. Per passar d'una mesura més grossa a una més petita hem de multiplicar i per passar d'una més petita a una  més grossa hem de dividir. Mirau i escoltau bé el video que ho explica i llavors feis la página 19 del quadernet (més tard vos penjaré les solucions, no fa falta enviar-ho)