dissabte, 23 de maig del 2020

DILLUNS, 25 DE MAIG

BON DIA! Ja som a la darrera setmana del mes de maig i ja comença a fer calor. Si fos un curs normal, ara ja aníriem a nedar a la piscina del poliesportiu, prepararíem les colònies i faríem assajos per la festa de fi de curs. En aquesta situació que vivim no podem fer res d'això, però almenys ara ja podem anar a la platja, sortir a passejar, veure els amics i familiars,... encara que sigui guardant les distàncies de seguretat.

FEINA D'AVUI

Castellà: Leed estos recuadros que explican qué es una familia de palabras y un campo semántico.Después entráis en el classroom y haceis la ficha interactiva: Familia de palabras y campo semántico.




Socials: Avui coneixerem com es vestien a la Prehistòria, quina era la moda de l'època. Obriu l'enllaç i llegiu tota la informació. Després feis les activitats.

https://docs.google.com/a/xtec.cat/viewer?a=v&pid=sites&srcid=eHRlYy5jYXR8c2Vnb24tY2ljbGUtbWl0amF8Z3g6MWY0ODM0Y2YxZDA2ZjQxZQ

Matemàtiques: Repassareu les sumes jugant amb els daus. Hi ha 5 nivells i podeu començar a jugar pel més fácil i acabar al més difícil.


https://www.vedoque.com/juegos/juego.php?j=dados