divendres, 8 de maig del 2020

DILLUNS, 11 DE MAIG

BON DIA! Començam una altra setmana i seguim treballant des de casa. Divendres, en el meet, ens vàrem poder veure i pel que me vareu dir alguns, la feina que vos pos està bé en quant a quantitat.. Molts no vàreu dir res, no sé si és que estaveu avergonyits, ja que a l'escola xerrau molt més. En general, me va semblar que no teniu massa dificultats per fer les tasques i vos sabeu organitzar. Heu de continuar amb un horari i esforçant-vos perquè ja queda poquet per començar les vacances d'estiu.Com ja sabeu, cada dia penjo un vídeo de BOOKTUBERS al classroom i avui hi trobareu en Biel.
També la feina d'avui  de castellà s'ha de fer al classroom, com ho vareu fer la setmana passada amb l'expressió escrita de català. Recordau que quan acabeu heu de clicar a LLIURA.

FEINA D'AVUI

Castellà: Expresión escrita: ¿Cómo sobrevivirías en una isla desierta? Trobareu les instruccions en obrir la tasca al classroom.

Matemàtiques: Fer dues fitxes de reforç de les hores.Segons la informació que heu llegit, feis aquest exercici contestant vertader o fals: