dilluns, 6 d’abril del 2020

DIMECRES 8 D'ABRIL

BON DIA!  Com ja sabeu demà és Dijous Sant i començam les vacances de Pasqua. Enguany no seran unes vacances normals, però després d'aquestes tres setmanes de feines escolars des de casa pens que vos he de deixar una mica tranquils. Vull dir, que no vos posaré feina diària, però podeu fer altres activitats: jugar, retallar, escriure un diari, inventar històries, cantar i ballar, pintar, decorar, cuinar, fer panades i rubiols, ajudar a les tasques domèstiques...No abuseu de la tele, els videojocs, el mòbil...Es molt millor mirar documentals, reportatges de països remots, la vida en una etapa concreta de la història, visites virtuals a museus, concerts… També podeu aprofitar per acabar feines pendents i així vos posau al dia. De totes maneres tenc dues propostes que veureu més avall perquè ara toca presentar la feina d'avui.


  Castellà: En este enlace vas a practicar la clasificación de palabras según sean agudas, llanas, esdrújulas o sobreesdrújulas. Primero abre y lee el cartel: Las palabras agudas, llanas, esdrújulas...y después ve al cartel Pequeño taller y clasifica las palabras.

http://www.genmagic.net/lengua4/pape1c.swf

Matemàtiques: Veure el video següent que explica què és una recta, una semirecta i un segment. Després podràs fer la página 27  i 28 del quadernet 2 de matemàtiques.
https://www.bing.com/videos/search?q=rectas+semirrectas+y+segmentos+primaria&&view=detail&mid=B1962ACD75DC9E82E062B1962ACD75DC9E82E062&&FORM=VRDGAR&ru=%2Fvideos%2Fsearch%3Fq%3Drectas%2Bsemirrectas%2By%2Bsegmentos%2Bprimaria%26FORM%3DHDRSC3


https://es.slideshare.net/maitedalmau/rectas-y-ngulos-4primaria

QUÈ PUC FER AQUESTES VACANCES?

1. Sé que alguns de vosaltres vos estau esforçant molt en millorar la lletra i la presentació de les feines.Vos propòs que agafeu bolígrafs i retoladors variats i practiqueu la cal.ligrafia. Ara pot ser un bon moment. Per internet hi ha molts videos sobre aquest tema. He trobat aquests dos que ensenyen precisament això i també com ser creatius fent títols. ANIMAU-VOS A PRACTICAR!!!

https://www.youtube.com/watch?v=3PhWkt4TvYk

https://www.youtube.com/watch?v=4VrSzD9umrc

2. L'altra activitat és : SOM BOOKTUBERS!!





                 
               
                 

               
        
























BONES VACANCES A TOTHOM ENCARA  QUE ESTIGUEM A CASA!!

ENS TORNAM A TROBAR EL DILLUNS 20 EN AQUEST BLOG!!