dilluns, 27 d’abril del 2020

DIMARTS, 28 D'ABRIL

BON DIA! Ara que ja hem canviat algunes contrasenyes i ja teniu el correu de l'escola que vos funciona, vos he de dir que en Martí i jo hem creat dos classrooms: el d'E.F i el de Quart. Hi ha qualque alumne que ja hi ha entrat. De moment, seguiré penjant les tasques diàriament al blog, però vull que tots proveu d'entrar als classrooms. Heu de fer-ho des del vostre correu  i heu de clicar al gofre ( són els 9 puntets que apareixen a la part superior dreta de la pantalla). Al classroom d'E.F ja hi trobareu dues tasques. Heu de pensar que tot això també és nou pels mestres i que tots n'estam aprenent. Se tracta de que anem provant tots junts.


M'anau enviant els videos dels BOOKTUBERS, però encara n'hi ha molts que no ho han fet. Vos record que la data límit d'entrega és dijous dia 30 d'abril.
Avui he penjat el de n'Auba.



LA FEINA D'AVUI:

Matemàtiques: Continuam treballant les simetries i la situació de coordenades en un plànol. Feis les fitxes següents:





















Català: Treballarem l'ortografia. Obriu el següent enllaç i feis les activitats dels 1r i 2n paquet.

https://clic.xtec.cat/projects/orto_vis/jclic.js/index.html

Socials: Seguim amb la Prehistòria. Mirau bé la imatge. Quina época de la Prehistòria representa? Feis una descripció (mínim 10 línies) de tot el que veis. Què fan els homes i les dones que hi apareixen?




Anglès: Mirau el blog i feis les activitats proposades.