dilluns, 13 d’abril del 2020




DILLUNS, 20 D'ABRIL

BON DIA! Com estau? Sembla que aquest tercer trimestre haurem de continuar treballant des de casa. Segons les darreres notícies, a partir de la semana vinent, els nins i nines podreu sortir a fer qualque volteta. Nosaltres seguirem funcionant amb el blog, ja que allà hi trobareu les feines de cada dia. També estaría bé que a partir d'ara m'enviàssiu les tasques des del vostre correu de l'escola i així practicau un poc. Aquests dos mesos que ens queden per acabar el curs, seguirem repassant conceptes treballats, però també introduirem, a poc a poc i de la manera més clara possible, alguns temes de Socials, Naturals i Matemàtiques. Vos aconsell que intenteu dur la feina al dia i que vos organitzeu, alternant el treball escolar amb estones de descans i activitat física.
 Per cert, com teniu l'activitat dels BOOKTUBERS? N'hi ha molt pocs que m'heu enviat el video. Pels qui no ho heu fet,a veure si vos animau. Aquí vos deix el de na Júlia Provenzal perquè vegeu que li ha quedat molt bé.








Tenc ganes de saber què heu fet aquests dies i per això la proposta d'avui és aquesta:

Català: Redactau en un full totes aquelles activitats que heu duit a terme durant les vacances de Setmana Santa i al final també expressau com vos sentiu en aquests moments.

Matemàtiques: Obriu l'enllaç i escoltau l'explicació de les rectes i els anglès.

www.pearltrees.com/estelb/quart-de-primaria/id16640297#item191614089/l614

Ara ja podeu fer les dues fitxes següents i avui horabaixa o demà vos donaré les solucions per poder fer l'autocorrecció.

     
                                                          























 En aquest enllaç trobareu tres activitats per practicar amb les rectes i els angles.

http://www.ceipjuanherreraalcausa.es/Recursosdidacticos/CUARTO/datos/01_Mates/datos/05_rdi/U10/unidad10.htm