dissabte, 25 d’abril del 2020

DILLUNS, 27 D'ABRIL

  HOLA NINS I NINES! Supòs que ahir vareu aprofitar per sortir una estona i segur que després de tants dies a casa vos va resultar estrany. Esperem que a partir d'ara ja tot comenci a ser un poc més normal.
Divendres vaig enviar un whatssap al grup i supòs que el pares vos ho comentaren. Per si a algú no li varen dir, el que vaig comunicar és això: El tema és que no sabem si aquest curs podrem tornar a l'escola. En aquest cas està clar que no podrem fer examens, però jo al juny hauré de fer l'avaluació. Això ho faré tenint en compte el 1r i 2n trimestre i també les feines que heu anant fent durant el confinament. Hi ha alumnes que sovint me van enviant les tasques i així jo estic al corrent de com els va. N'hi ha que quasi no se res d'ells i me preocupa que es quedin endarrerits. Per tant, si no és cada dia, cada dos o tres dies, vull tenir notícies de tots vosaltres a través del correu. Així que a partir d'ara hem d'estar tots connectats.

I ara una altra cosa, divendres a més del sermó, també vaig donar una bona notícia. Pot ser ja ho sabeu, però pels qui no ho saben he de dir que la guanyadora i la finalista del concurs literari d'enguany han estat…..

                              NÚRIA QUETGLES    i    ALBA LORENZO

Enhorabona a les dues!👏👏👏


I ara vos deix amb elles dues fent de booktubers




I ARA A FER LA FEINA

Castellà: Lee el siguiente cómic y después en el cuaderno de castellano haz una descripción de Astérix y Obélix (mínimo 5 líneas para cada uno). Fijate bien en la segunda imagen y descubre las características de estos dos conocidos personajes.




















Socials: Fa uns dies, el 22 d'abril, es va celebrar el Dia Internacional de la Terra. Això és celebra des de l'any 1970. Obri l'enllaç i veuràs un video. Després en el quadern de Socials, escriu de títol: DIA DE LA TERRA i contesta a la següent pregunta: Quines conseqüències ha tengut pel nostre planeta el fet d'estar confinats a casa? 


Matemàtiques: Joc d'observació en el qual heu de descubrir el dibuix que és diferent.

http://www.genmagic.net/mates1/bd1c1.swf

Per acabar, en Sebastià, el mestre de música, vos envia aquesta proposta perquè practiqueu.