dijous, 4 de juny del 2020

DIVENDRES, 5 DE JUNY

BON DIA! Ahir va anar bé fer dos grups de meet, encara que a alguns vos va costar una mica intervenir. D'altres, aquesta vegada, sí que hi vareu participar un poc.
Vos he de dir que durant aquest temps heu tornat més grans i ja se vos veu més segurs i més autònoms. Està clar que a les situacions difícils és quan aprenem més i ens feim més forts i ben segur que ha estat una experiència que ens haurà servit a tots per millorar en molts d'aspectes.

Matemàtiques: Fitxa interactiva de la mesura (al classroom)

Català: Ortografía: Repassarem l'ortografia de la c i qu. Mirau la norma i després obriu l'enllaç i feis les activitats en línia.

https://clic.xtec.cat/projects/aventura/nivell2/09cm/jclic.js/index.html


Naturals: A les darreres sessions de naturals hem vist la materia i també els materials i les seves propietats. Avui per repassar un poc, heu d'obrir l'enllaç i entrar al paquet 8 (color vermell) que diu: MATERIALS DE TOTA MENA. i veureu a la dreta un cor i just davall una fletxa. Heu d'anar clicant la fletxa per pasar de pàgina així com aneu llegint. Quan arribeu a la pàgina que parla del paper hi ha una activitat vinculada. Vos sortirà un llapis damunt el cor i l'heu de clicar i vos sortirà la pregunta: De quin material està fet?, l'obriu i anau contestant les preguntes. Al final, la darrera página tracta la generació de residus.

https://www.weeras.com/ebook/html5/?editorial_guid=C800259A-E103-4039-8F31-C23D12543CED&book_guid=AD3A3AAF-E7C5-4606-AF76-70A8017F6FA3&content=142288