dimarts, 2 de juny del 2020

DIMECRES, 3 DE JUNY

BON DIA! Demà, dijous, tornarem a fer un meet. Aquesta vegada farem dos grups tenint en compte l'ordre de la llista. Els alumnes de l'1 (Angel) al 13 (Joan Toni )  se connectaran de 11 a 11:30 i del 14 (Auba ) al 26 (Alicia) ho faran de 11:30 a 12:00. Així, si voleu parlar o demanar dubtes anirà millor i tots hi podreu participar. Esper que els que no heu dit res als altres meets, ara conteu qualque cosa.😜

FEINES D'AVUI

Català: Comprensió lectora Els dofins.






Castellà: Fer la tasca: La oferta de trabajo. Heu d'entrar al classroom i allà trobareu les indicacions per fer aquesta feina. Llegiu-les bé perquè és una feina compartida entre tots.

Plàstica: Avui que heu fet una lectura dels dofins, vos propòs que dibuixeu un peix gros a una cartrolina tamany A4 i que en el seu interior hi escrigueu el vostre nom. Les lletres han d'anar de dalt a baix i han d'ocupar tota la panxa del peix. Utilitzau colors vius i , si teniu aquarel.les, després podeu pintar el fons de la mar. Aquí teniu alguns models. Aquesta feina la podeu enviar fins dia 10 de juny. Després la guardau bé perquè vos servirà de portada per l'album de fitxes de quart.