dilluns, 8 de juny del 2020

DIMARTS, 9 DE JUNY

BON DIA! Com ja sabeu, hi ha hagut un canvi de plans respecte al que vos vaig dir al meet de dijous.Ahir per whatssap ja vos vaig explicar que podreu asistir a l'escola uns dies concrets i unes hores determinades per fer tutories de forma voluntària.

PROPOSTES PER AVUI

Matemàtiques: Repassarem les fraccions.
http://www.genmagic.org/mates1/fraccio_cas.swf

Socials: Aquestes setmanes heu fet molta feina de Socials i hem retornat als nostres avantpassats més llunyans.Hem vist quin tipus de vida tenien els primers éssers humans del planeta. I vos heu convertit en uns autèntics especialistes dibuixant aquestes pintures rupestres:

ALBA LORENZO



NÚRIA CARSI







ANGEL




JÚLIA

NÚRIA QUETGLAS

TIZIANA





AUBA

D'aquest tema ens queda per veure els monuments megalítics (menhir, dolmen i cromlech). Heu de llegir la informació i només heu de fer una activitat que és intentar fer la maqueta d'un dolmen. Podeu utilizar pedres, plastilina, cartró,...


https://docs.google.com/a/xtec.cat/viewer?a=v&pid=sites&srcid=eHRlYy5jYXR8c2Vnb24tY2ljbGUtbWl0amF8Z3g6MzZiOTMyNThiZjg5NDhiZA

Català: Fitxa interactiva: Escolta la cançó Caminem lluny i completa. (Al classroom)

Castellà: Ortografía br/bl. A dalt, a la dreta, vos sortiran els nombres de l'1 al 5 i els heu d'anar clicant per una nova activitat.
http://www.edu365.cat/primaria/castella/ortografiate/ortografiate4/contenido/lc014_oa02_es/index.html